Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Як отримати звіт про технічне обстеження


Якщо у вас з'явилися сумніви щодо міцності будівлі або ви будували будинок, але зараз хочете припинити будівництво, в такому разі вам необхідно отримати звіт про технічне обстеження. Проведення обстеження технічного стану будівель та споруд допоможе вам зрозуміти реальний стан вашої домівки і в цьому вам допоможе експерт з технічного обстеження будівель та споруд.
Як отримати звіт про технічне обстеження

Також доволі часто бувають випадки, коли людина купує будівлю, яка була в експлуатації, експерти радять також робити оцінку за допомогою технічного обстеження. Це допоможе визначити стан будівлі одразу, та уберегти від невдалої покупки та надалі капітального ремонту.

Технічне обстеження будівель та споруд


Звіт про технічне обстеження – це документ, який складається профільними фахівцями для оцінки стану нерухомості різного типу, а також виявлення та офіційної фіксації пошкоджень чи деформацій.

Такий звіт складається досвідченим фахівцем БТІ, де фахівці приїжджають на місцевість та роблять заміри за допомогою спеціального високоточного обладнання, якщо поверхня стін схильна до тріщин і переломів, застосовуються контрольні марки у вигляді фіксувальних наклейок. При динамічному розширенні тріщин матеріал наклейок розривається, і при наступному вимірі виявляються найслабші місця, а з цим і можливі причини початку руйнування. З того, де саме поверхня стіни найбільше пошкоджується, можна зробити висновок про просідання або руйнування фундаменту в конкретному місці.

Звіт про технічне обстеження складається на базі вимірювань та містить у собі докладний аналіз змін, які будуть виявлені на об'єкті. Ви у короткі терміни отримаєте документ, який буде містити підпис головного інженера та всі необхідні печатки.

Для того, щоб замовити послугу отримання звіту про технічне обстеження, необхідно звернутись до перевіреної компанії БТІ, тому ми рекомендуємо БТІ АДВОКАТ. Саме тут працюють фахівці з великим досвідом роботи, ви можете бути впевнені в правильності та достовірності документів, які будуть мати юридичну силу.

Компанія БТІ АДВОКАТ займається технічним обстеженням будівель та споруд понад 10 років і з радістю виконують роботу будь-якої складності. За час плідної праці та завдяки фаховим висновкам про технічний стан фундаменту, даху, фасаду та інших елементів будівлі вже багато клієнтів компанії БТІ АДВОКАТ отримали точку та професійну експертизу.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Хто як не я? [фото]





На початок