Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

PS4 у 2023 році — чи варта гра свічок


Є безліч суперечок щодо того, що краще для ігор — ПК чи консоль. Обидва варіанти мають окремі переваги. Але особливої популярності серед користувачів набула саме ігрова приставка PS 4. Компанія Sony поставляє на ринок виключно якісні моделі. Винятком не стала і приставка четвертого покоління. Попри вихід п'ятої версії PS4 в RetroMagaz не втрачає актуальності та має значний попит серед користувачів. То чому це відбувається?
PS4 у 2023 році — чи варта гра свічок

Особливості та переваги консолі


Модель виділяється безліччю особливостей:


  • Якісна графіка — навіть на тлі п'ятого покоління, четверте може похвалитися якісною деталізацією. Висока частота кадрів і реалістичність візуального ряду дозволяють максимально зануритися в гру.

  • Простота функціонала — після встановлення будь-якої гри, незалежно від року випуску, не потрібно хвилюватися щодо пошуку оновлень, увесь процес уже оптимізовано.

  • Ексклюзивність — багато компаній розробляють окремі проєкти виключно для Sony або, як мінімум, починають період продажів спочатку для власників консолі.

  • Доступна вартість — на відміну від ПК не потрібно витрачати багато коштів, щоб насолодитися якісною графікою і стабільним FPS.
  • Не варто забувати й про зручний хват геймпада, завдяки якому навіть кілька годин сутичок на екрані не спричиняють втоми рукам. Тоді як поціновувачі комп'ютерних ігор можуть скаржитися на болі в зап'ястях, якщо кілька годин проведуть за клавіатурою і мишкою.

    До чого варто бути готовим


    Всупереч своїй майже десятирічній історії, консоль залишається популярною і широко поширеною серед користувачів. Про це свідчать як високі продажі в магазині Retromagaz, так і дані від інших мережевиків.

    Високі показники графіки, доступна вартість та простота керування — не єдині переваги, то ж модель буде актуальною ще кілька років. Якщо ви вирішили придбати консоль, варто зробити це вже зараз. Адже кожен покупець отримує десятки ексклюзивних ігор, що просто не доступні на інших платформах. Поки ви розмірковуєте, за ними вже знімають серіали та фільми. Власникам ПК подібні можливості поки недоступні.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок