Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Шалена спека в понад +32 градуси триватиме принаймні тиждень. Як пережити?


Шалена спека в понад +32 градуси триватиме принаймні тиждень. Як пережити?

Це може бути викликом для організму та загального самопочуття. ІнфоКиїв . новини дає кілька корисних порад, які допоможуть організму пережити спеку!

💧 Дотримуйтесь питного режиму. Зберігайте оптимальний рівень гідратації, посилюючи споживання води та інших безалкогольних напоїв.

👌 Вдягайте легкий одяг та використовуйте сонцезахисні засоби. Вдягайтеся у світлу, вільну одежу, яка не обмежуватиме циркуляцію повітря та допоможе позбутися надлишкового тепла.

❌ Обмежте фізичну активність: Уникайте важких фізичних навантажень та спортивних тренувань під час пікантної спеки, особливо в середині дня, коли температура найвища.

💠 Закривайте вікна та жалюзі вдень. Щоб уникнути прямих сонячних променів та нагрівання приміщення, залишайте вікна закритими та жалюзі затягнутими під час пікантної спеки.

🚿 Приймайте прохолодні душі та ванни. Регулярні прохолодні душі або ванни можуть допомогти охолодити організм і знизити негативний вплив високої температури.

🍖 Споживайте легку їжу. Важка їжа може збільшити нагрівання тіла через процес термогенезу.

Регулярний контроль вашого самопочуття та вживання необхідних заходів допоможе зберегти вас здоровими та комфортними в умовах високих температур.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок