Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Замовляємо принт на чашці. Як і де?


Дехто вважає, що чашки з унікальними – персональними принтами або зображеннями – це «попсово». Мов, таке навіть соромно подарувати. Але насправді чашки з унікальними принтами завжди були популярними серед тих, хто шукає незвичайний подарунок або хоче виразити свою індивідуальність через предмети побуту.

Головне правила сьогодення – чашка з принтом повинна бути дуже привабливою, якісною та неповторною. Тому зараз розглянемо усі кроки для створення такого подарунка.
Замовляємо принт на чашці. Як і де?

Крок 1. Вибираємо чашки


Перший крок у створенні власних чашок — це вибір самого посуду. Зазвичай для цього використовуються білі керамічні чашки, оскільки вони найкраще підходять для друку. Це дуже простий крок.

Крок 2. Вибір друкарні


Їх безліч. А нам потрібна друкарня в Києві, яка зможе не тільки виконати принт на чашці, а будь-що. Так, наприклад, радимо звернутись до фахівців друкарні «Printmarket».

Серед переваг:


  • Оптимальний термін виготовлення продукції. Це саме головне. Бо ви прекрасно знаєте, як буває - продукт потрібен на позавчора. Тому, варто шукати таких партнерів, які не будуть затримувати у часі.

  • Контроль якості асболютно на всіх етапах виробництва.

  • Дуже широкий асортимент послуг: від виготовлення візітивок, до щоденників - це одна з крайніх літер у каталозі друкарні, який ви можете знайти на сайті https://www.printmarket.ua/ua.
  • Крок 3. Готуємо зображення


    Зображення повинно бути якісним і відповідати розміру чашки. Ви можете використовувати графічні програми, такі як Adobe Photoshop або Illustrator, для створення або редагування свого дизайну. Кліпарт можна використовувати з безплатних стоків, або навіть попросити штучний інтелект. Наприклад, зробити ось такий запит: «Намалюй стікер собаки на білому фоні».

    Пам'ятайте, що зображення повинно бути зеркально відображене, оскільки під час процесу друку воно буде перевернуте.

    Якщо ви маєте сумнів, що зможете впоратись, радимо зателефонувати до згаданої друкарні. Вас проконсультують. Це краще, ніж робити, а в кінці отримати неякісний продукт та звинувачувати в усьому поліграфію.

    Крок 4. Надіслати макет та чашку до поліграфії


    Зазвичай вам треба тільки відіслати макет по електронній пошті, бо білі чашки є майже у кожної студії.

    Крок 5. Отримайте готовий продукт


    Тепер ваша унікальна чашка готова до використання або подарунку. Це може бути чудовим подарунком для друзів і родичів, а також цікавим способом підкреслити власну індивідуальність через предмети побуту.

    До речі, не тільки на чашках можна виконувати друк. Будь що підходить: термоси, сталеві чашки, навіть виделки та ложки тощо.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок