Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Вигідний тариф – підключення домашнього інтернету і ТБ


Вигідний тариф – підключення домашнього інтернету і ТБ

Вибираючи інтернет-провайдера, варто звернути увагу, чи він надає додаткові послуги у вигляді підключення інтерактивного телебачення. Це дозволить не тільки отримати доступ до всесвітньої мережі, але й дивитися телепередачі і фільми у високій якості і в найбільш зручний час. Домашній інтернет і ТБ на вигідних умовах підключає телекомунікаційна компанія UTELS, яка працює в Києві багато років, має велику кількість абонентів і широку зону покриття.

Дві послуги в одному тарифному плані


Для своїх абонентів провайдер UTELS розробив два тарифні плани Premium і Gigabit, в які входить високошвидкісний безлімітний інтернет і інтерактивне телебачення.

Це доволі вигідні пропозиції, скориставшись якими ви отримаєте:


  • два сервіси за однією ціною;

  • оперативну цілодобову технічну підтримку обох послуг, яка надається онлайн;

  • доступ до 130 телевізійних каналів: розважальних, інформаційних, дитячих, музичних, пізнавальних, фільмів;

  • можливість зупинки на паузу і запису прямого ефіру зі зберіганням в архіві для подальшого перегляду в зручний час;

  • перегляд телепередач з будь-якого пристрою.
  • Щоб підключитися до тарифу Premium чи Gigabit, потрібно вияснити, чи є технічна можливість підключення безпосередньо за вашою адресою. Для цього потрібно зайти на сайт провайдера UTELS на вкладку "Зона покриття" https://utels.ua/coverage і перевірити, чи до будинку підведені його комунікації. В будь-якому випадку варто залишити заявку на сайті, чи зателефонувати менеджеру компанії, щоб уточнити можливість підключення.

    Чому варто скористатися пропозицією від цього провайдера:


  • для створення мережі компанія UTELS використовує сучасне обладнання і передові технології, що забезпечує гарантовану якість інтернету та інтерактивного телебачення;

  • кількість каналів в HD якості постійно збільшується;

  • прийнятна абонентна плата;

  • можливість підключення за 1 гривню;

  • акції, які діють для нових і постійних клієнтів;

  • високошвидкісний інтернет без зависань до 1 Гбіт/с.
  • Компанія використовує технологію GPON і волоконно-оптичний кабель для проведення інтернету в домівки своїх абонентів, яким потрібно багато часу проводити онлайн і користуватися додатковим сервісом у вигляді інтерактивного телебачення. Саме технологія GPON дозволяє бути онлайн, отримувати інформацію, пересилати файли, спілкуватися в соцмережах, виконувати інші дії навіть при відключеннях світла. Тому більшість клієнтів віддає перевагу саме такому способу організації домашньої мережі.

    Щоб завжди залишатися на зв'язку, не переривати участь в онлайн-заходах, продовжувати робочий і навчальний процес, не відчувати ніякого дискомфорту під час відключень світла, підключайте волоконно-оптичний інтернет. Навіть якщо з якихось причин буде припинено постачання електроенергії, це ніяк не відобразиться ні на роботі мережі, ні на швидкості передачі інформації.

    Звертайтеся до провайдера UTELS, щоб підключити інтернет і телебачення на вигідних умовах. Скориставшись акційними пропозиціями, ви також зможете заощадити кошти при підключенні і в процесі користування мережею.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок