Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Як швидко і безпечно продати автомобіль у Києві


Якщо вам необхідно терміново продати свій автомобіль у Києві, ви можете зіткнутися з низкою труднощів. Розміщення оголошень на дошках оголошень, користування біржами або участь в аукціонах може зайняти багато часу, так як ви будете отримувати безліч дзвінків від потенційних покупців, кожен з яких захоче оглянути автомобіль особисто. Крім того, можливо, покупець попросить привести автомобіль на СТО для діагностики або організувати зустріч у зручному для нього місці.
Як швидко і безпечно продати автомобіль у Києві

Коли справа стосується продажу автомобіля через дошку оголошень, потенційні покупці, різними способами, намагаються знизити ціну. Це може бути торгування, пошук недоліків і дефектів, або обговорення поточних ринкових цін на аналогічні автомобілі. Деяким людям може бути зручно торгуватися, і вони можуть завищити ціну заздалегідь, але це затягне процес продажу вашого автомобіля. Тоді як вчинити, якщо ви хочете швидко і вигідно продати свій автомобіль?

Викуп авто буде ідеальним рішенням


Продаж автомобіля через автовикуп - ідеальний вибір для тих, кому потрібні термінові гроші, а також для тих, хто не хоче мати справу з безліччю покупців, посередниками і тими, хто просто має намір порозпитувати. Крім того, розміщення оголошень про продаж автомобіля пов'язане з деякими ризиками:


  • Занижена ціна - потенційні покупці можуть навмисно вводити вас в оману і знижувати ціну. Наприклад, покупець може прийти на зустріч зі своєю довіреною особою і почати говорити про неіснуючі технічні проблеми, такі як шуми клапанів, дим з вихлопної системи або проблеми з ременем ГРМ. Ви, можливо, не будете готові до такої ситуації й укладете угоду з деяким зниженням за ціною, на 10-30% нижчою за очікувану суму.

  • Злочинні дії - щороку відбувається тисячі крадіжок автомобілів під час передпродажного огляду. Це може бути грабіж із застосуванням фізичної сили або просто викрадення автомобіля під час тестової поїздки, коли власник залишається на парковці, а його транспортний засіб відправляється на розбирання.

  • Крадіжка грошей - шахраї можуть діяти в парі, де один з них купує автомобіль і виплачує гроші продавцю, а інший вистежує жертву, яка має велику суму готівки. Далі події розвиваються за заздалегідь продуманим сценарієм, грабіж може статися в під'їзді, на дорозі або навіть вдень, оскільки зловмисники знають, де зберігаються гроші і мають уявлення про суму.

  • Витік інформації. Поширена схема викрадення автомобілів - це злам сигналізації після "передпродажного" огляду. Зловмисники можуть видавати себе за потенційних покупців, навмисно дізнаючись, які охоронні системи встановлені у вашому автомобілі або навіть вивівши вашу власну сигналізацію з ладу. Потім вони починають слідувати за вами, з'ясовують вашу адресу, і вже вночі крадуть ваш автомобіль.
  • Швидка та безпечна альтернатива - це скористатися послугами автовикупу. Ви отримаєте комплексну діагностику і виплату грошей прямо в офісі протягом 30-40 хвилин. Усі витрати, пов'язані з оформленням, бере на себе компанія.
    Як швидко і безпечно продати автомобіль у Києві

    Які автомобілі можна продати через автовикуп у Києві?


    Ми підготували для прикладу послуги з викупу авто від https://shelby.com.ua/uk/, компанія одна з лідерів в Києві та Україні.

    1. Автомобілі після ДТП - продаж таких автомобілів може виявитися дуже проблематичним. По-перше, факт події істотно знижує вартість для потенційного покупця, і, по-друге, не так багато людей готові вкласти сили і кошти у відновлення пошкодженого автомобіля. Але компанії з викупу авто готові викупити ваш автомобіль після ДТП у будь-якому стані. Експерт проведе огляд, визначить справедливу вартість, а співробітники компанії організують евакуацію автомобіля.

    2. Автомобілі з обтяженнями, що перебувають у заставі або заарештовані - присутність обтяжень практично виключає можливість звичайного продажу автомобіля. Тому, в подібних ситуаціях, автовикуп допоможе вам швидко отримати гроші і вирішити ваші фінансові проблеми.

    3. Несправні автомобілі - наявність поломок також знижує вартість автомобіля. Експерт з автовикупу проведе діагностику технічного стану вашого автомобіля, а потім організує евакуацію вашого транспортного засобу і виплатить вам гроші відразу після укладення угоди.

    Звичайно ж, послуги автовикупу доступні і для продажу справних автомобілів. Ця пропозиція може зацікавити власників, у яких мало вільного часу або тих, хто хоче продати дорогі автомобілі за справедливою ціною, без ризику зіткнутися з шахраями або проблемами, пов'язаними з купівлею.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок