Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

У Києві судимий чоловік "відключив" сусідів від Інтернету. Бо його раніше відключили


У Києві судимий чоловік "відключив" сусідів від Інтернету. Бо його раніше відключили

У Києві раніше судимий чоловік під час сварки із сусідами влаштував пожежу в багатоповерхівці. Його через несплату послуг від’єднали від інтернету, і тому він вирішив помститись.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, вони отримали повідомлення про те, що на спільному коридорі багатоповерхівки горить електричний щиток. На момент прибуття слідчо-оперативної групи Дніпровського управління поліції рятувальники вже ліквідували пожежу. На місці події було встановлено, що до інциденту причетний мешканець цього ж будинку.

«Зловмисник скоїв підпал телекомунікаційної шафи на четвертому поверсі через конфлікт із сусідами. Напередодні чоловіка від’єднали від інтернету через несплату послуг, і в такий спосіб він вирішив помститись. Порушником виявився киянин 1975 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності», — уточнили в пресслужбі.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини
Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





На початок