Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Усик став першим абсолютним чемпіоном світу з боксу у важкій вазі у 21 столітті


Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі у бою за титул абсолютного чемпіона світу з боксу.
Усик став першим абсолютним чемпіоном світу з боксу у важкій вазі у 21 столітті

Нагадаємо, поєдинок очолив вечір боксу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі окремим рішенням суддів. Таким чином, українець став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу з боксу у важкій вазі.

Слід додати, що про реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі було домовлено завчасно, щн до поєдинку. Поки очікується, що бій реванш пройде вже у жовтні. Аби підготуватись краще до цього бою, потрібно завчасно дізнатись про найкращі контори для ставок.

Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усік висловився про свою перемогу.

За словами українського боксера, він планував забрати цей пояс ще із 2008 року. Цю перемогу Усик здобув не заради себе, а для свого Бога, своїх фанатів, країни, матері, батька та дітей, додав Олександр.

Після бою все що хотів Усик, це піти додому, відпочити, поїсти, поспати та поцілувати дружину, сказав боксер на конференції після поєдинку.

Український боксер був абсолютним чемпіоном у першому тяжкому дивізіоні. На цей час він є володарем чотирьох титулів за версіями WBC, IBF, WBO та WBA Super у рамках у важкій ваговій категорії. Усі свої п'ять боїв у тяжкому дивізіоні він виграв. Причому двічі за очками переміг колишнього чемпіона за трьома версіями Ентоні Джошуа.

Британець був володарем чемпіонського поясу за версією WBC у тяжкому дивізіоні. Зазначимо, що Ф'юрі виступав у цій категорії всю свою кар'єру. У чотирьох із п'яти своїх останніх боїв він переміг достроково. При цьому в попередній битві Тайсон зумів зламати опір Френсіса Нганну лише окремим рішенням.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок