Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Чистка кондиціонерів у Києві - все для вашого дихання

Послуги чищення від «Чисте повітря»

Чисте повітря в приміщенні — це здоров’я всіх оточуючих. За допомогою систем кондиціонування можливо зробити клімат комфортним незалежно від місця призначення. Чи то офіс з купою людей, чи то мешкання для родини, чи будівля має господарче призначення — не важливо, але свіже повітря потрібної температури повинно бути. Компанія пропонує послугу «Профілактика кондиціонера» власне для таких потреб, якщо встановлені системи вже маєте.
Чистка кондиціонерів у Києві - все для вашого дихання

Послуги чищення від «Чисте повітря»


Співробітники компанії можуть не тільки підібрати та встановити спліт-системи в приміщення, а також довести його до ладу. Щоб чисте, збагачене повітря радувало оточуючих, а саме облаштування працювало багато років. Тому майстри пропонують наступні послуги:


  • заправка робочого агрегату;

  • чистка кондиціонерів;

  • ремонт спліт-системи;

  • монтаж;

  • перехід на зимовий режим.
  • Чищення систем кондиціонування проводиться майстрами, котрі розуміються на справі, та мають багаторічний технічний досвід. Праця полягає на ремонті, доповненні та налаштуванні існуючих систем, а також профілактиці.

    Цікавинки для власників


    Робітники щоденно стикаються з різними типами робіт, з чого зробили певні висновки. Тому вирішили поділитися з вами цікавою інформацією:


  • Чистка кондиціонерів у Києві займає другу позицію по чисельності викликів по території України після Одеси. Може тому що столиця, а може тому що
    влітку без прохолодного повітря не обійтись.

  • Обслуговування кондиціонера повинно відбуватися в середньому раз на рік. Долаштування фреоном, або іншою спеціальною охолоджувальною рідиною, газом проводиться через 1–2 роки експлуатації системи. Ігнорування заходів може нашкодити, або зовсім вивести із строю вашу машину.

  • Чистку змінних фільтрів можна зробити самотужки. Для цього достатньо відкрити зовнішню панель внутрішнього корпусу і очистити пил. Таку легку чистку бажано робити якомога частіше, тому що бактерії з фільтра розлітаються по приміщенню, коли ви дихаєте.
  • Нагадаємо, що більшість побутових систем працює як у режимі охолодження, так і нагрівання. Якщо ви вживаєте запропоновану опцію, то радимо також дотримуватися правил і вимог експлуатації, та зробити заміну режимів за допомогою спеціаліста.

    Майстри безпеки


    Чисте повітря — це ваше безпечне дихання, та здоров’я. Люди проводять більшу частину життя в приміщенні, тому так важливо мати доступ до свіжого повітря без шкідливих бактерій. В офісних приміщеннях спостерігається підвищена продуктивність праці серед робітників, а в побуті — спокій та комфорт.

    Важливість ТО кондиціонера неможливо описати, треба спробувати. Тому радимо скористатися послугами знавців та замовити чищення, огляд вже зараз.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини
    Коронавірус все ще становить загрозу для здоров'яХоча пандемія COVID-19 значно пішла на спад, багато людей досі хворіють на коронавірус, але вже не поспішають здавати аналізи





    На початок