Подпишись на Киевские Новости в Facebook
Поставьте "Нравится" странице - @gorodkievnews



Спасибо, я уже подписан

   Написати нам  -  Київ у Facebook  -  Телеграм новини  -  На головну 


   
телефоны смартфоны в Одессе со склада
онлайн кинотеатр актуального видео

Киян закликають не вживати небезпечні продукти домашнього консервування

Найчастіше причиною захворювання на ботулізм стає вживання в'ялених чи копчених продуктів, виготовлених в домашніх умовах

Киян закликають не вживати небезпечні продукти домашнього консервування

Киян закликають не вживати продукти домашнього консервування, адже є підвищений ризик харчового отруєння, та навіть ботулізму.

За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, з настанням теплої пори роки, збільшується кількість звернень до медзакладів саме з вищезазначених причин. Потенційно небезпечними є усі консервовані продукти, які були погано вимиті, недостатньо термічно оброблені, транспортувались або зберігались неналежним чином.

«Найчастіше причиною захворювання на ботулізм стає вживання в’ялених чи копчених продуктів, виготовлених в домашніх умовах», — підкреслив Поворозник.


Нагадаємо, нещодавно стало відомо про два випадки отруєння саме в’яленою рибою домашнього приготування.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook






Ще новини
06 липня, середа
05 липня, вівторок
02 липня, субота
01 липня, п'ятниця
29 червня, середа
27 червня, понеділок
25 червня, субота
24 червня, п'ятниця
22 червня, середа





В начало